Het Event

Voor iedereen is er iets te doen: fiets de veldtourtocht, test exclusieve E-Bikes, doe mee aan de kidsclinic of bezoek de kennisstands. Neem familieleden en vrienden mee om er een gezellige en sportieve dag van te maken en te doen waar je zin in hebt! De Herwerden-Kiwanis Sponsorride organiseert deze tocht om zoveel mogelijk geld te verkrijgen voor één of meerder oogbesturingscomputers voor Kinderdienstencentrum De Bolsterberg.

Om dit mogelijk te maken dagen wij je uit om mee te doen en je te laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s!

Schrijf je in!

Veldtour MTB-Tocht

De Herwerden-Kiwanis Sponsorride start vanuit het attractiepark Ayers Rock in het Zoetermeerse Buytenpark. Het park staat bekend om haar prachtige MTB-parcours. Daarna vervolgt de challenge zich door de Vlietstreek tot aan Leiden en weer terug door Wijk en Wouden richting Zoetermeer. De route is voor 95 % door natuur en afwisselend terrein. De nieuwe en frisse tocht heeft veel te bieden en daagt zowel de beginnende als de gevorderde fietser uit. Dankzij de zorgvuldig gemarkeerde route mis je niets van al het moois dat deze tocht te bieden heeft.

Wij dagen je uit om mee te doen en je te laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s!
Bekijk hier de route!

Schrijf je in!

Van Herwerden E-Bike Test en infostand

Kom snel terug voor meer informatie.


Herwerden-Kiwanis Event plaza

Leuke standjes, gezellige muziek, een stroopwafel bakker en diverse stands op het gebied van techniek, voeding en onderhoud zijn aanwezig. Kijk op Facebook welke stands er op de Herwerden-Kiwanis Sponsorride aanwezig zijn.

Like ons op Facebook!

Schrijf je in!