Voorinschrijving 8 oktober 2017:

  • Prijs: 10,00 €

Ga jij de uitdaging aan?

De Herwerden-Kiwanis Challenge start vanuit het attractiepark Ayers Rock in het Zoetermeerse Buytenpark. De Herwerden-Kiwanis Challenge organiseert deze tocht voor kinderen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn. Om de normale dingen voor die kinderen wél mogelijk te maken dagen wij je uit om mee te doen en je te laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s! Na je inschrijving ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke “sponsor-mij” link.

Als deelnemer aan de Herwerden-Kiwanis challenge is het mogelijk om na de tocht deel te nemen aan het Cannondale en Specialized Test Event. Aanmelden hiervoor is verplicht.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met instructies.

Waar en wanneer?

De Challenge start om 10:00 uur. Op zondag 8 oktober 2017. Je kan vertrekken tot 11:00 uur. Vertrek vanaf Ayers Rock in het Buytenpark in Zoetermeer.

Deelnemers wordt dringend gevraagd zich van te voren aan te melden.

Kosten

Bij vooraanmelding bedraagt de deelname voor de fietstocht € 10,00. Terplekke € 12,50. Na afloop van de tocht wordt er een drankje en iets lekkers aangeboden“Alle kinderen mogen meedoen,

want nu meedoen is straks meetellen.”

Steun Kiwanis, Steun het kind!


Sponsor de Kiwanis MTB tocht 2017

Schrijf je nu in!


Het goede doel

Leergeld is een stichting die werkt volgens het ’local voor local’ principe. Zij richt zich op ouders en verzorgers van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Zonder de hulp van Leergeld kunnen deze kinderen niet mee doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie.
Door mee te doen aan de Kiwanis MTB-tocht draag ook jij je steentje bij aan dit mooie initiatief.

Goede bewegwijzering
Voor Jong en Oud
Voor Snel en Traag
Voor het goede doel
Mooi onderhouden parkoers